İpek Ilıcak Kayaalp: “Rönesans’ın uluslararası ödüllere layık görülmesi bizi daha da motive ediyor”   İpek Ilıcak Kayaalp: “Rönesans’ın uluslararası ödüllere layık görülmesi bizi daha da motive ediyor”

Rönesans Holding, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, sosyal sorumluluk projeleri ‘Duygu Paylaşım Evi’ ile ‘Gümüş Stevie’, üniversite öğrencilerine yönelik ‘Sürdürülebilir Geleceği Tasarla’ ile de ‘Bronz Stevie’ ödülüne layık..

BLOG0 yorum
Borussia Dortmund- Sporting Lizbon Hakkında Her Şey Borussia Dortmund- Sporting Lizbon Hakkında Her Şey

Şampiyonlar Ligi içerisinde Beşiktaş’ın d ayer almış olduğu C Grubu maçlarında Borussia Dortmund ile birlikte Sporting Lizbon 2. Hafta maçında karşı karşıya gelecektir. Dortmund, 2’de 2 yapmayı ve Sporting ise..

BLOG0 yorum
Leclerc Verstappen’in, Şampiyonluğa Hazır Olduğunu Söyledi Leclerc Verstappen’in, Şampiyonluğa Hazır Olduğunu Söyledi

Formula 1’de başarısıyla tanınan fakat bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan Ferrari pilotu Leclerc, kendisi ve rakibiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Planetf1’in yayınladığı habere göre 2019 yılından bu yana Ferrari ekibi..

BLOG0 yorum
Sivasspor’un Hedefi Açıklandı Sivasspor’un Hedefi Açıklandı

  Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, oynadıkları yoğun maç trafiğinden dolayı takımlarının çok ağır bir çalışma altında olduğunu dile getirdi. Ziraat Kupası son 16 turunda Sivasspor’un Ocak ayında Adana..

BLOG0 yorum
Bağcılar Özel Demirdöküm Klima Servisi Bağcılar Özel Demirdöküm Klima Servisi

Klima konusunda yıllardır güvendiğim tek bir marka var ve bu markaya güvenmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimin de farkındayım! Doğalgaz kullanmak yerine klima ile ısınıyorum dediğimde birçok yakınım bunu..

BLOG0 yorum