Kıl Kurdu Nedir? Kıl Kurdu Nedir?

Kıl Kurdu çoğunlukla çocuklarda görülen ama ailenin tüm bireylerini etkileyen bir parazittir. Kişide özellikle kilo alamama, çabuk acıkma en sık ve en çok görülen belirtilerindendir. Bağırsak parazitlerinin nematotlar sınıfından olan..

SAĞLIK0 yorum
Meme Kanseri: Nedenleri, Belirtileri, Teşhis ve Tedavisi Meme Kanseri: Nedenleri, Belirtileri, Teşhis ve Tedavisi

Meme  kаnserinin  belirtilerinin  neler  olduğuna  geçmeden  önсe  şunun  altını  çizmek  gerekiyоr;  meme  kansеrі  çoğu kez  göğüs bölgesіnde  görülen  yamru yumru ele gelen kistlerle kendini belli eder. Bu  bölgede  оrtaуa  çıkаn..

SAĞLIK0 yorum
Düğünlerde ve Nişanlarda Doğru Adres Düğünlerde ve Nişanlarda Doğru Adres

  Yaz aylarında artan düğün ve nişan törenlerinde en önemli detay özel tasarlanan davetiye modelleridir. Tüm davetiye modelleri tek tek incelenirken beğenilen davetiye modelinin siparişi alınır. Davetiye modelleri için ayrılan..

BLOG0 yorum
Maden İşçileri ve Akciğer Kanseri Maden İşçileri ve Akciğer Kanseri

Son yaşadığımız acı maden kazasında yeterli tedbirlerin alınmadığı için hayatlarını kaybeden madenciler, çalışma yaşamlarında da maruz kaldıkları kanserojen maddelerden dolayı, başta akciğer kanseri olmak üzere çeşitli hastalıklar açısından yaşamları boyunca..

SAĞLIK0 yorum
Bel Fıtığı Ameliyatında Altın Standart! Mikrocerrahi Bel Fıtığı Ameliyatında Altın Standart! Mikrocerrahi

Bel fıtığının 30 yaşından itibaren oldukça sık görülmeye başlayan, genel olarak büyük bir kesimde ameliyatsız tedavi yöntemlerine cevap veren ancak tedavi edilmezse çok şiddetli ağrılarla sebep olabildiğini vurgulayan Beyin, Sinir..

BLOG0 yorum
Aşk mı O da Ne ? Aşk mı O da Ne ?

-Hiç aşık oldun mu sen bilader ? -Yok be, bir keresinde gönlüm geçer gibi oldu ama, tam olmadım gibi sanki. -Ya sen hanım kız ? -Amca daha yaşım küçük !..

BLOG0 yorum
Nasıl Erir Bu Göbek ? Nasıl Erir Bu Göbek ?

Zayıflar bile göbekten şikayet ederse bizim Avni Dayı ne yapacak ? Adam göbek üzerine kondurulmuş kafadan ibaret. Avni Dayıya böyle acımasız yüklenmemim sebebi benim de göbeğimin olması elbette. Kendimden şişmanları..

BLOG0 yorum
Sonunda Bilgisayarım Benim Bağımlım Oldu ! Sonunda Bilgisayarım Benim Bağımlım Oldu !

İnsanların tipik takıntılarından biri olayları canları istediği zaviyeden değerlendirmeye almasıdır. Şişmanların iri kemik iddiası, pintilerin ekonomistliğe soyunmaları falan bu kabilden değerlendirilebilir. Elbette kişi gocunacak tarafını vitrine koymayacak veya ayıbını pazarlamayacak..

BLOG0 yorum
Bayan Büyük Beden Hırka Modelleri ve Fiyatları – www.mylinemoda.com Bayan Büyük Beden Hırka Modelleri ve Fiyatları – www.mylinemoda.com

Büyük Beden Hırka Bayan giyim uzmanlarının eşsiz model ortaya koymasında gerçekten çok önemli çalışmalar var. Bu çalışmalar sonucunda mevsimlik veya kışlık tercihlerin farklı bir varyasyon ile karşımıza çıkma ihtimali oldukça..

Çirkinin Ama Mal Bende Sendromu ! Çirkinin Ama Mal Bende Sendromu !

Burada kastettiğim mal gayrimenkul de olabilir, fiziksel durum da olabilir, örnek çok önemli değil. Önemli olan halk arasında böyle bir sendromun gayet yaygın olduğudur. Yüzüne zor bakılır tiplerin pavyon kaçkını..

BLOG0 yorum
12