Bayan Mini Ortopedik Sandalet Elbiseler Bayan Mini Ortopedik Sandalet Elbiseler

Birden çok renk ve model çeşitliliğine sahip olan bayan sırt çantası her tarz kadın için vazgeçilmez kombin tamamlayıcıları arasında yer alıyor. Bu kapsamda; iki omuz için ya da tek omuz..

BLOG0 yorum
Güneşte Fazla Kalınca Güneşte Fazla Kalınca

Deri kanserlerinin daha çok baş-boyunda olmakla birlikte tüm deri yüzeyinde olabildiğinin altını çizen Prof. Dr. Coşkunfırat, “Vücudun güneş gören bölgeleri deri kanserlerine daha çok adaydır” dedi. Deri kanserleri bozulan çevresel..

SAĞLIK0 yorum
İşten Kaytarmak Ne Sağlar ? İşten Kaytarmak Ne Sağlar ?

Kimisi tembellikten, kimisi hıyanetlik nedeniyle işten kaytarma peşindedir. Hemen herkesin sıvışma veya işi başkasına yıkma nedeni vardır. Kimisi maaş azlığını, bazısı işin zorluğunu, başkaları da kendine yapılan negatif davranışları gerekçe..

BLOG0 yorum
Ağız Kuruluğu Ağız Kuruluğu

Diş hekimliğinde bu hal için “xerostomia” terimi kullanılır.Tükürük bezlerinin tükrük salgılama fonksiyonlarının azalması sonucunda oluşur. Tükürük salgısındaki azalma ağızda oldukça ciddi sorunların oluşmasına yol açabilmektedir. Sebepleri: Biyolojik yaşlılık: Bu etkili..

SAĞLIK0 yorum
Ağız Kanserleri Ağız Kanserleri

Ağız kanserlerinin sıklığı ve ciddiyeti Ağız kanserlerinin çoğunluğu 45 yaşın üzerinde ortaya çıkar ve erkeklerde oluşma olasılığı kadınlara oranla 2 kat fazladır. Ağız kanserlerinin oluştuğu bölgeler sıklıkla; dil, ağız tabanı,..

SAĞLIK0 yorum