Ümraniye’de Bir Beko Servisi Ümraniye’de Bir Beko Servisi

Arıza dediğin olmadık zamanlarda olur. Yine öyle oldu. Ben işteyken hanım kara haberi verdi. Nicedir arızalanmamıştı bizim makine. 10 seneyi doldurunca bu tür sinyaller veriyor beyaz eşyalar. Bir iki kere..

Ariston Servis Ağını Genişletiyor Ariston Servis Ağını Genişletiyor

Zaman ilerledikçe devir “kullan at” anlayışına dönüyor galiba. Ne mobilya da ne de beyaz eşyada eski zamanların kalitesini bulmak mümkün. Teknoloji ilerliyor, cihazların imalatında kullanılan malzemeler de çoğalıyor ve alternatifler..

Tüp bebek tedavisi en çok kaç kez denenebilir? Tüp bebek tedavisi en çok kaç kez denenebilir?

Tüp bebek tedavisi zahmetli ve masrafı fazla olan bir tedavi sürecidir. Çiftlerin yaşı ilerledikçe daha da masraf gerektiren bir süreçtir. Çiftlerin yaşı ilerledikçe daha da masraf gerektiren bir süreçtir. Fakat..

SAĞLIK0 yorum
Sallanan Sandalye İstiyorum Ulen ! Sallanan Sandalye İstiyorum Ulen !

Ofisimde yükseklerden ufka doğru bakarken şeyle bir arkama yaslanayım dedim. Ayıptır söylemesi 12. Katta çalışıyorum da ! Lakin sandalyenin azizliğine uğradım, az daha düşüyordum. Eskiden tekerlekli sandalye,(kötürümler için olanında değil,..

Sigara Mı Aşk Mı ? Sigara Mı Aşk Mı ?

Diyelim ki pöfür pöfür cigara tüttüren familyaya aitsiniz. Lakin manitanız Yeşilaycı. Bu öpüşme olayları nasıl olacak o zaman ? Herkes ortalık yerde çiftleşsin demiyoruz ama ortada bir sorunsal var. Kimse..

Ben Doğurdum Sen Süsle Devri Başladı ! Ben Doğurdum Sen Süsle Devri Başladı !

Günümüzde analar bir doğurursa babalar dokuz doğuruyor. Zaten kadını bebek yapmaya ikna etmek için sarf edilen sürpriz ve tek taşların sayısı aile bütçesinde kolayca kapatılamayacak delikler açmışken, bir de doğum..

Kurye Firmaları Rekabete Hazır Kurye Firmaları Rekabete Hazır

İletişimin ön plana çıktığı günümüzde soysam medya ve telekominikasyon kadar olmasa da kurye sektörü de gelişti. İnternet üzerinden müşteri toplayan ve müşteri memnuniyetini temin için esnedikçe esneyebilen hizmet sunuyorlar. Bu..

Yeni Skoda Kodiak 2017 Model Yeni Skoda Kodiak 2017 Model

Volkswagen Grubu bünyesinde bulunan markalardan olan Skoda, 2016 yılında piyasaya sürmeyi planladığı küçük SUV modelinin hazırlıklarına hızla devam ediyor. Ülkemizde uzun zamandır konuşulan ve gerçekten oldukça dikkat çeken Çek Cumhuriyeti..

BLOG0 yorum
Rent A Car İstanbul Fiyatları Rent A Car İstanbul Fiyatları

Günden güne kendini büyüten ve yenileyen bir kişilikle karşımıza çıkan araç kiralama sistemi son zamanların en çok tercih edilenleri arasında yer almaktadır. Özellikle araç satın alamayan ve almayı daha masraflı..

İmplant Tedavisinin Getirileri Nelerdir? İmplant Tedavisinin Getirileri Nelerdir?

İmplant tedavisini yaptıran insanların en büyük avantajlarından bir tanesi implant proteze sahip olmalarıdır çünkü implant diş protezi kendi sağlıklı doğal dişiniz gibidir ve doğal dişlerinizden farkı yoktur. Bu sayede implant..

SAĞLIK0 yorum