Spor Ve Eğitim Alanında Başarılı Kimliği İle Mehmet Ali Kömeli Spor Ve Eğitim Alanında Başarılı Kimliği İle Mehmet Ali Kömeli

Eğitim hayatının ilk yıllarını Ankara’da tamamlamış olan Mehmet Ali Kömeli, lise ve üniversite eğitimine İzmir’de devam etmiştir. Beden eğitimi öğretmenliği yapmaya başlayarak spor ve sağlığın ne kadar önemli olduğunun farkına..

Reklamcılık Dünyasına Farklı Analizler Kazandıran Gökalp Biltekin Reklamcılık Dünyasına Farklı Analizler Kazandıran Gökalp Biltekin

Gökalp Biltekin, reklamcılık sektörüne farklı bakış açısı kazandırma hedefi ile yola çıkan ve bu hususta gereken eğitimleri almış oldukça yetenekli bir isimdir. Aktif olarak sürdürdüğü reklamcılık ve görsel tasarım uzmanlığı..

Gündemi En Kapsamlı Değerlendiren Ekonomist Türkan Aksoy Gündemi En Kapsamlı Değerlendiren Ekonomist Türkan Aksoy

Dünya piyasasını yakın takibi altında tutan Türkan Aksoy, ekonomi gündemi konusunda en donanımlı ve kapsamlı değerlendirmeleri yapan bu hususta oldukça başarılı bir ekonomisttir. Mesleki hayatında son derece muvaffakiyet dolu çalışmaları..

En İyi Türk Ekonomistler Arasında Yerini Alan Sevda Atakara En İyi Türk Ekonomistler Arasında Yerini Alan Sevda Atakara

Yatırım yapmak isteyen bireylere doğru yolu göstermek için çalışan Sevda Atakara, en iyi Türk ekonomistler arasında yerini almaktadır. Sevda Atakara, uzun yıllardır bu sektörde görev alan uzmanlardan bir tanesidir ve..

Ozan Ali Sencer Ekonomi Fuarlarının Gözde İsmi Oldu Ozan Ali Sencer Ekonomi Fuarlarının Gözde İsmi Oldu

Ekonomi fuarları, yatırımcılar ve ekonomistleri bir araya getiren önemli etkinliklerden biri olarak biliniyor. Bu etkinliklerin gözde isimlerinden bir tanesi haline gelen Ozan Ali Sencer, almış olduğu eğitimler ve bilgi birikimi..

Ekonomi Hakkındaki Tutarlı Konuşmalarıyla Piyasanın Gözdesi Kenan Birinci Ekonomi Hakkındaki Tutarlı Konuşmalarıyla Piyasanın Gözdesi Kenan Birinci

Küreselleşen dünyada ekonomiyi sadece mikro ölçekte izlemek yeterli olmaz. Aynı zamanda diğer ülkelerde yaşanan gelişmeler makro ölçülerde izlenmelidir. Kenan Birinci almış olduğu üst düzey ekonomi ve finans eğitimleri ile finans..

Burcu Akyol İzinden Finans Yolculuğu un Çalışmaları Burcu Akyol İzinden Finans Yolculuğu un Çalışmaları

Burcu Akyol’un çalışmaları sürekli kendini geliştiriyor olması ile yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Yaptığı doğru ve isabetli veri analizleri ile birlikte GCM şirketine 2017-2019, XM şirketine 2019-2021, A1 Capital’e 2021-2022,..