Neden Sevilmez Şu İnsanlar ? Neden Sevilmez Şu İnsanlar ?

Hepimiz evlerimize çekildik. Hatta evlerimizi şehir dışarısına taşımaya çalışıyoruz. Her gün aynı havayı paylaştığımız insanın cenazesine bile adetten diye gider olduk. Peki neden sevmiyoruz biz insanları ? Egolarımızla, yamyamca arzularımızla..

BLOG0 yorum
Yeni Gelin Neye Sarılır ? Yeni Gelin Neye Sarılır ?

Şimdi burada tam telaffuz etmeyeceğim, toplumumuzda anlamlı ama edepsiz bir laf vardır. “Yeni gelinin sarıldığı gibi” derler. Peki yeni gelin neye sarılır. Kocasının, yani ömrünü adayacağı kişinin en özel yerine...

BLOG0 yorum
Koalisyon Kültürü Koalisyon Kültürü

“Evde kimin borusu öter ?” diyor sunucu. Yarışmacılar cevabı ortalamaya çalışsalar da, ısrarlı: “Yani kimin ?” Demek ki illa birinin dediği olması, öbürünün buna razı olması lazım. Siyasi koalisyonlarda başarısız..

BLOG0 yorum
Gidende mi Kabahat, Bekleyende mi? Gidende mi Kabahat, Bekleyende mi?

Ayrılıklar nasıl oluyor ? Biri diğerini mi terk ediyor, yoksa biri öbürünü mü yakalayamıyor ? Netice de bir ayrılık var ? Sabır tükeniyor, aşk tükeniyor. Adam olmasını bekliyorsun olmuyor. Sever..

BLOG0 yorum
Ben mi Deliyim Sen mi Delisin ? Ben mi Deliyim Sen mi Delisin ?

Çağın hastalığı depresyon, stres, kanser derken gözümüzün önündekini görmüyoruz. Hepimiz kafamızı sıyırıp tavana astık yahu! Doğal olmayan gıdalar, suni davranışlar, onu bunu yetiştireyim, aman ha geç kalmayayım derken, kafamızın default..

BLOG0 yorum
Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır

Çek o zaman bilader. Ama şöyle uzaklara doğru. Negatif rüzgarların karartmasın içimizi. Böyle çilekeşlik meraklıları, tasa dağıtıcıları vardır toplumda. Çileyi bana mı çekiyorsun kardeşim ? Bitmez tükenmez arzularının mimarı ben..

BLOG0 yorum
Kısa Yoldan Zengin Olmak Kısa Yoldan Zengin Olmak

Bu hayalin peşinden koşan çoktur. Ama bu zavallılar “Uzun yoldan zengin olabildim mi de kısa yoldan köşeyi dönmeyi hayal ediyorum” diye düşünmezler. Kısa yoldan başarıyı hedefleyenler azimsiz kişilerdir. Sürekli aynı..

BLOG0 yorum
İshale Ne İyi Gelir ? İshale Ne İyi Gelir ?

İshale sadece sık tuvalete gitme sorunu olarak bakmamak gerekir. Vücuttan ciddi derecede sıvı ve mineral çıkışı olmaktadır. İshal tedavisinde amaç kaybolanın yerine konmasıdır. Yani bol sıvı tüketmek. İshal vücudun hastalığa..

SAĞLIK0 yorum
Sence Ben Çirkin miyim ? Sence Ben Çirkin miyim ?

Cevabı bilinen soruları sormak kadınların işidir. Güzelsin dedirmek için bunu hamaratsın dedirtmek için “güzel olmuş mu?” diye sorarlar. Hızar görmemişler haricinde erkekler bu tür basit soruların cevabını kolayca verebilirler. Fakat..

BLOG0 yorum
Boğaz Ağrısına Ne İyi Gelir Boğaz Ağrısına Ne İyi Gelir

Sık değişen hava sistemleri boğaz ağrısına davetiye çıkarıyor. Gribal enfeksiyonlar ve akciğer hastalıkları kendini boğaz ağrısı şeklinde belli eder. Bu yönüyle boğaz ağrısına dikkat edilmelidir. Boğazınız ağrıyorsa yapabileceğiniz en iyi..

SAĞLIK0 yorum