Diyarbakır elektrik arıza numarası Diyarbakır elektrik arıza numarası

Doğu’da yaşanan elektrik kesintileri veya elektrik arızaları diğer bölgelere göre oldukça daha fazladır diyebiliriz. Hem doğuda ki yaşam şartları olsun, hem de altyapı seviyesi olsun bu kesintiler vatandaşların başını ağrıtmaktadır..

Aski arıza numarası Aski arıza numarası

Ankara’da yaşanan su kesintileri çoğu zaman Ankara’lı vatandaşları rahatsız etmektedir. Belki de ülkemizde en çok su kesintisi yaşanan illerden biri de Ankara’dır diyebiliriz. Ankaralı vatandaşlar için Aski yani Ankara Belediyesi..

SU ARIZA0 yorum
Ankara elektrik arıza numarası Ankara elektrik arıza numarası

Ankara’da yani başkentimizde vatandaşlarımızın yada Enerjisa kullanıcılarının herhangi bir arıza sonucu arayabileceği numara 444 4 372’dır. Vatandaşlar bu numarayı arayıp müşteri temsilcisi ile bir çok sorununu tek tek giderebilir. Vatandaşlar..

Adana elektrik kesintisi Adana elektrik kesintisi

Adana’da elektrik kesintileri diğer şehirlerde de olduğu gibi fazla sayıda görülmektedir. Adana’nın elektrik dağıtımını yapan Toroslar EDAŞ, yaptığı elektrik kesintilerinin çoğu planlanmış yani tedbir amaçlı yada bakım çalışması kaynaklı kesintiler..

İnşaat Mühendisliği Bloğu ve Mühendisin Günlüğü İnşaat Mühendisliği Bloğu ve Mühendisin Günlüğü

İnşaat mühendisliği insanlık tarihinin başlangıcından bu yana kadar var olan bir meslek olmuştur. Milattan önceki yıllardan günümüze kadar dayanan bir unsurdur diyebiliriz. İlk olarak m.ö yapılan barınaklar, mısır piramitleri gibi..

Kredi çekerken daha az borçlanmanın yolları Kredi çekerken daha az borçlanmanın yolları

Keşke hayatımızda kredi diye bir şey olmasa. Ama maalesef henüz biz bunun bir alternatifini bulamadık. Sürekli borçlanıyor ve borç ödemek zorunda kalıyoruz. Çoğumuz Müslümanız ama pek Müslümanca hayat sürdüğümüz söylenemez...

BLOG0 yorum