Diyarbakır su kesintisi Diyarbakır su kesintisi

Her şehirde olduğu gibi Diyarbakır’da da su kesintileri oldukça sık görülüyor. Her hafta en az 4-5 şehirde planlı olarak gerçekleştirilen su kesintileri genelde sabahın erken saatlerinde başlayıp öğlen sular gelmiş..

SU ARIZA0 yorum
Bursa su kesintisi Bursa su kesintisi

Bursa Marmara bölgesinde su kesintisinin en az yaşandığı ildir. Bursa’da yaşanan su kesintileri genelde haftada 2-3 sefer bazı mahallelerde tek tük meydana gelir. Bursada yaşanan su kesintileri sonrasında akan su..

SU ARIZA0 yorum
Gripten Korunma Gripten Korunma

Her insanın yaşantısında var olan ve farklı zamanlarda kendisini belirtileri ile belli eden ve sıkıntı ve rahatsız hissi uyandıran hastalık virüsünün sebep olduğu bir hastalıktır. Grip hastalığı sırasında hastalar oldukça..

SAĞLIK0 yorum
Bursa elektrik kesintisi Bursa elektrik kesintisi

İstanbul ve Ankara kadar olmasa da güzel şehirimiz Bursa’da da sık sık elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Yaşanan bu elektrik kesintisi Bursa’lı vatandaşları çileden çıkarmış vaziyettedir diyebiliriz. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş’ın dağıtımını..

Kayseri elektrik arıza numarası Kayseri elektrik arıza numarası

Her ilimizde olduğu gibi mantısı ile ünlü olan şehirimiz Kayseri’de de yaşanan elektrik kesintileri ve elektrik arızaları vatandaşın canını oldukça sıkmakta. Kayseri’ye elektrik dağıtımı yapan firma isminden de anlaşılacağı üzere..

Ankara su kesintisi Ankara su kesintisi

Başkent Ankara’da elektrik kesintisi kadar da su kesintisi yaşanmaktadır. Yaşanan bu su kesintileri genellikle 4-5 saat sürmektedir. Yapı itibariyle Ankara belki de ülkemizin en kötü altyapısına sahip şehirlerinden birisidir desek..

SU ARIZA0 yorum
Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu: “Daha fazla kadının dijital ekonomide var olmasını sağlayacağız” Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu: “Daha fazla kadının dijital ekonomide var olmasını sağlayacağız”

Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu: “Daha fazla kadının dijital ekonomide var olmasını sağlayacağız” Trendyol, Türkiye’nin dört bir yanındaki kadınları dijital ekonomiye kazandırmak için KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) iş..

BLOG0 yorum
Trabzon elektrik kesintisi Trabzon elektrik kesintisi

Trabzon Karadeniz’in en popüler ve en kalabalık şehirlerinden birisi! Haliyle bu kalabalık şehirde de elektrik kesintileri görülmektedir. Trabzonda gerçekleşen elektrik kesintileri genelde sabah saatlerinde meydana gelmektedir. Trabzon’da yaşanan elektrik kesintisi..

Van elektrik kesintisi Van elektrik kesintisi

Her ne kadar 2011 yılının Eylül ayında büyük bir deprem atlatmış ve şehirin altyapısı ve şebekesinde ciddi hasarlar oluşmuş olsa da Van’da yaşanan elektrik kesintileri gayet normal derecede diyebiliriz. 6.7..

Trabzon su kesintisi Trabzon su kesintisi

Karadeniz’in Trabzon’un da elektrik kesintisi kadar su kesintisi de oldukça fazla yaşanmaktadır. Trabzon’da yaşanan su kesintileri genelde haftada 2-3 sefer olur. Bu su kesintileri yaklaşık olarak 2-3 saat sürer ve..

SU ARIZA0 yorum
12