ERDAL CAN ALKOÇLAR: NFT TEKNİK MENKULLERE UYARLANMALI ERDAL CAN ALKOÇLAR: NFT TEKNİK MENKULLERE UYARLANMALI

Dijital bir varlığın benzersiz olduğunu ve bu nedenle birbirinin yerine geçemeyeceğini onaylayan, blok zinciri adı verilen bir dijital defterde depolanan veri birim türü olan NFT’ ler son zamanlarda özellikle sanat..

BLOG0 yorum
Yangın Kapıları Nasıl Üretilir? Yangın Kapıları Nasıl Üretilir?

  Yangına dayanıklı yangın kapıları genellikle büyük ve çok fazla kişinin bir arada bulunduğu yapılarda kullanılmaktadır. Bu tarz kapıların özellikle büyük binalar için tercih edilmesinin sebebi yangın durumunda kişilerin telaşlanmadan..

BLOG0 yorum
Pasta Cila Nedir? Pasta Cila Nedir?

  Pasta ve cila uygulamaları birbirini takip eden iki ayrı işlemdir. Pasta cila, bir tür sıvı zımparalama işlemidir ve otomobil yüzeyindeki boya kaplamasının fiziksel ve kimyasal yöntemlerle inceltilmesini sağlar. Yıkama..

BLOG0 yorum
Araç Kiralama Avantajları Nelerdir? Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Yeni bir otomobil sahibi mi olmak yoksa yeni bir otomobil kiralamak mı, hangisi daha avantajlı herkese uygun bir cevabı ne yazık ki yok. Ancak iki operasyonunda kendisine göre hem avantajı..

BLOG0 yorum
İmplant Nedir? İmplant Nedir?

  İmplant eksik dişlerin tedavisinde kullanılan ve çene kemiğinin içine yerleştirilen titanyumdan yapılmış vidalardır. Bu vidaların üzerine diş protezi yerleştirilir. İmplant tedavisinin diğer tedavilere avantajı komşu dişlere zarar verilmez. Yani..

SAĞLIK0 yorum
Ofis Mobilyası Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? Ofis Mobilyası Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ofis ve büronuz için, neye ihtiyaç duyduğunuza, alacağınız mobilyanın nasıl olacağına, ne kadar bütçe ayıracağınıza karar verdikten sonra ilgilenilen firmanın ürünleri, tasarımları, kullanılan döşeme ve diğer materyalleri hakkında bilgi almanız..

BLOG0 yorum
Plastik Ev Gereçlerinin Avantajları Nelerdir? Plastik Ev Gereçlerinin Avantajları Nelerdir?

    Buzdolabı poşetinde yemek ısıtmak ya da haşlamak sağlıksızdır. Ürünleri saklama konusunda yardımcıdır. Sıcaklığa maruz kalmadıkça herhangi bir tehlikesi görünmemektedir. Plastik ev gereçleri Streç filmi kullanırken yağ ve gıdalardan..

BLOG0 yorum
Demirdöküm Klimalarınız İçin ; Özel Demirdöküm Klima Servisi Demirdöküm Klimalarınız İçin ; Özel Demirdöküm Klima Servisi

Gelişen sektörlere baktığınız zaman listenin en üst sırasında servis sektörünü görebiliyorsunuz ve bizler de bu sektörün içinde olan biri olarak kaliteyi sizinle buluşturuyoruz. Özel Demirdöküm Servis İstanbul adresi ile ilgili..

Davetiye Davetiye

  Düğün, nişan ve kına gecesi gibi anlar en önemli günlerden biridir. Herkes bu anlarını sevdikleriyle paylaşmak ister. Özellikle organizasyon belirlerken sevdiklerinizi davet etmek amacıyla özel bir davetiye belirlenmesi gerekir...

BLOG0 yorum
İski arıza numarası İski arıza numarası

Su kesintisi gündelik hayatta işlerimizi aksatan büyük bir problem olduğunu ve işlerimizi aksatan bir problem olduğunu söylersek yalan söylemiş olmayız. Ülkemizde çoğu zaman su kesintisi yaşarız. Ve bu su kesintisi..

SU ARIZA0 yorum