Kanser Hastaları Bebek Sahibi Olabilir mi ? Kanser Hastaları Bebek Sahibi Olabilir mi ?

Kanser tedavisi görenler, esas hastalıkları ile uğraşırken,  tedavilerinin ileride çocuk sahibi olma şanslarını azaltıp azaltmayacağı konusunu pek düşünme fırsatı bulamıyor. Oysa, tanının hemen ardından, tedavi planlamasından önce ve hatta kanser..

SAĞLIK0 yorum
Dikkat Eksikliğine Dair Dikkat Eksikliğine Dair

Genellikle hiperaktivite ile birlikte anılan dikkat eksikliği başlı başına bir problemdir. Başta sadece derslere konsantre olamama veya akademik başarısızlık aklımıza gelebilir. Fakat hayatımızın her alanında, yaptığımız her işte tam verim..

SAĞLIK0 yorum
Tonbalığı Salatası Nasıl Yapılır ? Tonbalığı Salatası Nasıl Yapılır ?

Klasik çoban salatası veya patates salatası artık sizi kesmiyorsa artık ton balıklı salata leveline ulaşmışsınız demektir. Bu tür salatalar genellikle işten eve gelince hızlı bir şekilde sofra kurma telaşına düşen..

Reflü Hakkında Bilinmeyenler Reflü Hakkında Bilinmeyenler

Kahve ve çikolatayı çok tüketen, kaşıntıları, sivilceleri, cilt problemleri artan, öksürükleri çoğalan, burun tıkanıklıkları, mide ekşimeleri yaşayan gençler dikkat! Uyanık kalmak için içtiğiniz kahve uyku, mutlu olmak için yediğiniz çikolata..

SAĞLIK0 yorum
İstanbul elektrik kesintisi İstanbul elektrik kesintisi

Ülkemizin en kalabalık şehiri olan İstanbul’da elektrik kesintileri semt semt olsa dahi oldukça çok yaşanmaktadır. İstanbul’da elektrik kesintilerinin başlıca sebepleri planlanmış trafo bakım çalışmaları yada trafolarda veya elektrik ünitelerinde gerçekleşen..

Psikotik Bozukluk Nedir ? Çeşitleri Nelerdir ? Psikotik Bozukluk Nedir ? Çeşitleri Nelerdir ?

Psikotik bozukluk, gerçekle hayalin karıştırılmasıdır. Depresyona eşlik eden gerçekle bağdaşmayan düşünceler olur. Hasta aksi ispat edilse de gerçeğe değil kendi düşüncelerine inanır. Bunun en ağırı şizofrenidir. Hastaların bir çoğu büyü..

Nevrotik Bozukluk Nedir ? Nevrotik Bozukluk Nedir ?

Kişinin duygu ve kaygı bozukluğu yaşamasına nevrotik bozukluk denir. Bu kişileri aşırı ilgi ve şevkat beklemelerinden, kafalarının hep karışık olmalarından veya sık sık güven sorunu yaşamalarından tanıyabiliriz. Nevrotik bozukluk farklı..

Kuzu Kapama Tarifi Kuzu Kapama Tarifi

Şu “maceracı” yüzünden bir süredir dana eti fiyatlarının altında seyreden kuzu fiyatları eski görkemli günlerine döndü. Sadece o değil hangi programa baksam kuzuları çevirip çevirip yiyorlar. Hal böyle olunca canımız..

Sağlıklı Diyet Yöntemleri Sağlıklı Diyet Yöntemleri

Diyet yapmak kendimizi aç bırakmakla alakası yok, tam tersine hiç beklenmediğimiz zamanda kilo almamıza sebep olabilir. Diyet düzen ister düzenli şekilde sürekli ve az yemeliyiz. Yediklerimizden yeteri kadar protein almamız..

BESLENME0 yorum
Mayonezli Istakoz Yapılışı Mayonezli Istakoz Yapılışı

Diyelim ki bir gün kalburüstü restoranlarda karides, ıstakoz türü deniz böceklerini yerken “Mmmm, amma da datlıymış!” diyen artisleri TV’den izlerken hasetten dibiniz göçtü. “Parasıyla değil mi ulan bazardan ben de..

12