2021 Yılında Nikah Merasimlerindeki Trendler

Kategori: BLOG - Yorum Yazın
2021 Yılında Nikah Merasimlerindeki Trendler

2020-2021 yılları küresel pandeminin getirdiği kısıtlamalar yeni evlenecek çiftlerin  biraz buruk ve olabildiğinden daha sade ve az konuklu merasimler yaşamalarına neden olsa da birtakım kurallar çerçevesinde artık 1 Haziran itibariyle nikah törenleri yapılabilecek. Az kapasite ile yapılacak merasimler genelge ile yayınlanan kısıtlı kurallar kapsamında olsa da merasiminize farkındalık katmak yine sizin elinizde. Zaten en büyük başarı  en kısıtlı olanaklarla yine de en güzelini yapabilmek değil mi?

İşte tam olarak ta bunu yapabilmek için Bursa ilinde düğün, nikah yapmak isteyen çiftlerimiz çok şanslı. Bursa açıkhava düğün salonu, bursa nikah salonları ve bursa kır nikahı tercihleriniz için size muhteşem bir mekan önerimiz var.  Sizi biraz daha meraklandıralım ve yazımızın ilerleyen bölümlerinde mekanımızı paylaşalım.

Peki açıklanan genelge ile ne gibi kısıtlamalar var  gelin birlikte inceleyelim.

– Masa ve sandalyeler arasında gerekli mesafenin bırakılması
– Maske kuralına uyulması
– Takı merasimine zarf ve kutu şeklinde devam edilmesi,
– Toplu fotoğraf çekimleri yapılmaması, fotoğraf çekimleri sosyal mesafe kuralına uyarak çekilmesi.
– Yiyecek-içecek ikramına ve kapalı alanlarda azami davetli sayısına ilişkin kısıtlamalara da 15 Haziran 2021 Salı günü son verilecektir.

Bu kısıtlamalar çerçevesinde yine de güzel bir organizasyon yapabilmek misafirlerinizin sağlığını tehlikeye atmadan içiniz rahat bir organizasyon geçirebileceğiniz mekanı artık açıklıyoruz.

BUZPARK Covid 19 önlemleri kapsamında çok önceden aldığı önlemlerle, Bursa açıkhava düğün salonu, bursa nikah salonları ve bursa havuzbaşı nikah gibi törenlerinizdesize sınırsız imkan ve elit bir organizayon ayrıcalığı sunuyor.

Bursa açıkhava düğün salonu, bursa nikah salonları ve bursa havuzbaşı nikah  mekantercihleriniz ile birlikte konsept seçiminizde çok önemli.

Sadelikten hoşlanan çiftlerin tercihi her zaman nikah organizasyonu yönünde oluyor. Düğün saatlerinin uzun ve telaşının stres yaratması nedeniyle daha kısa süreli olan nikahmerasimleri onlar için çok daha iyi bir tercih oluyor.

Ayrıca biraz daha detaylı bir organizasyon düşünen çifler için ise  ayakta nikah kürsüsü seçeneğini önerebiliriz. Düğün formatında hazırlanan muhteşem  çiçek taklar, uçuş uçuş beyaz tüller, ortama romantizm katan mumlar, çiçeklerle donatılmış meşaleli gelin yolu, çoşkulu ve trio müzik eşliğinde  misafirlerin karşılanması, heyecanlı ve içten bir  “evet” deyiş ve ardından doyasıya eğlence ve sohbet…

Elbette gelin çiçeğini kimin yakalayacağı da merak edilen konular arasında. Keyifle  geçirilen zamanlar sayesinde nikah organizasyonları artık en az düğün organizasyonu  kadar çoşkulu oluyor.

Nikahdavetlerinin öncesinde ve sonrasında misafirlerinize bulunacağınız ikramda elbette bir diğer konu başlığı.Bu anlamda Buzpark sizlere alternatifli kokteyl menü seçenekleri sunmaktadır. Nikah öncesi yada sonrası  kokteyli ikramları için gerekli kokteyl masaları, yaşlılar ve ayakta uzun süre kalmakta zorlanacak misafirler için masa ve sandalye oturma düzeni, servis elemanları ve servis için gerekli tüm malzemeleri Buzpark sizin için temin ediyor.

Özellikle yaz aylarında nikah töreni yapmak isteyen çiftlerin tercihi açıkhava havuzbaşı alanları oluyor. Bursa içinde bir organizasyon düzenlemek isteyen çiflerimizin aslında bu anlamda çok şanslı olduğunu söylemiştik.  Buzpark Bursa açıkhava düğün salonu, bursa nikah salonları ve bursa havuzbaşı nikah  organizasyonları için bulunmaz bir fırsat diyebiliriz.


Bu Yazıyı Paylaş! Google+! Pinterest!